dilluns, 16 de juny del 2008

TROBADA DE FAMÍLIA

El diumenge 16 de juny ens vam reunir, a casa de l’Elies i la Martina, els set germans Perera Parramon acompanyats d’altres familiars: Melchor sr i Melchor jr, Elies sr i Elies jr, i Aurora. El Josep va venir acompanyat del seu nét Adrià.

Durant un parell d’hores vam parlar de manera reflexiva i cordial sobre la nostra casa de la Seu. Vam contrastar punts de vista i vam considerar diverses solucions de futur.

Podeu demanar al Ton, per telèfon o e-mail (tonperera@yahoo.es), l’acta d’aquesta reunió i us l’enviarà de seguida, Està pendent d’aprovació i li podeu fer observacions perquè la millori.

Agraïm a l’Elies i la Martina el seu acolliment. Ens vam trobar molt bé a casa seva i vam apreciar la qualitat de l’aperitiu que ens van oferir.

Un dels resultats de la reunió va ser fixar la data de la propera trobada familiar a la Seu. Encara que, a vegades no vagi bé a tothom, sembla millor continuar fent-la a començaments de setembre. Aquest any serà el dissabte dia 6. Apunteu des d’ara la data. Com més serem, millor ens ho passarem.